youtube fb

Contact

Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:

CONSULTATII ASTRO CU CAMELIA PATRASCANU     

 

Foarte important, citeste cu atentie !!!

O consultatie astrologica oferita de Camelia presupune rezolvarea problemelor cu care i te infatisezi printr-o investigare a propriului tau destin – o operatie pe „cer deschis” – si in cele din urma printr-un un act de transformare personala.

Recomandarile Cameliei nu pot fi aplicate de client doar printr-un act de vointa. Nu este suficient si nici eficient. Transformarea interioara presupune aflarea si intelegerea cauzelor, constientizare, eliminarea sentimentelor negative, accesul la putere interioara, la constiinta, viziunea clara a solutiilor si utilitatea lor, schimbarea naturala a atitudinii, crearea dispozitiei sufletesti pentru o noua etapa a vietii ce urmeaza solutionarii problemei.

Este vorba de un proces extrem de complex si profund de sondare a propriului suflet si de transformare interioara. Dar tocmai in asta consta succesul consilierii Cameliei si depasirea problemei tale.

Orice problema ne cere sa ne schimbam, daca vrem sa o depasim. La cabinet, discutiile si analizele posibilitatilor de destin permit deschiderea sufletului pentru a crea o noua viziune dar si noi abordari si comportamente ce permit aplicarea solutiilor discutate.

Aceasta profunda intelegere a vietii proprii, a posibilitatilor care se creaza in viitor, capacitatea de a alege din variantele viitorului pe cea mai buna, pregatirea interiora pentru a putea sustine cea mai buna alegere, este un proces de TRANSFORMARE personala. Mult mai mult decat intelegerea, prognoza, indrumarea.  

Fara acest proces de transformare personala nu pot fi aplicate solutiile gasite. Pastrand vechiul mod de gandire si comportament mereu se va re-crea problema. Fara o dorinta sincera de a iesi din dificultatea creata nu poate avea loc procesul de transformare interioara. Doar schimband atitudinea si comportamentul problema este depasita.

Asadar, la consultatie Camelia iti da absolut toate informatiile, explicatiile si sfaturile necesare de care ai nevoie si te si ghideaza pentru a-ti rezolva problemele. De aceea o consultatie la Camelia poate fi pentru unii un act unic in viata.

Conditia esentiala pe care ti-o pune Camelia este ca prezenta ta sa fie lucida, deplin constienta si asumata. Fara sincera implicare, dialogul dintre Camelia si tine nu poate functiona.

De aceea, in primele minute ale consultatiei Camelia se va asigura ca ai deschidere si interes deplin pentru intelegerea si dizolvarea propriilor tale probleme.

Fara aceasta receptivitate din partea ta, Camelia va refuza consultatia (in acest caz nu vei avea de platit absolut nimic).

Camelia considera inutil efortul unei intalniri in care clientul cheltuie timp, energie, speranta si bani fara implicare reala in a se transforma si a-si rezolva problemele.

In ce o priveste, Camelia considera ca isi pierde energia sufleteasca si face in van o calatorie in Destinul tau daca nu dai dovada de receptivitate si interes, de luciditate si implicare (elemente esentiale pentru a crea un parteneriat puternic intre tine si Camelia, parteneriat pe care se bazeaza tot procesul de intelegere si transformare a vietii tale).

Onorariul, oricat ar fi, nu merita acest consum de substanta sufleteasca si astfel iti va refuza consultatia. Pentru ca ce isi doreste Camelia este sa iti ghideze procesul de transformare nu sa fie doar depozitarul problemelor tale. 

Date practice

Este necesar sa iti cunosti ora de nastere (cu o precizie cat mai mare). Consultatiile astrologice oferite de Camelia sunt complexe si presupun toate elementele de care ai nevoie la momentul intalnirii (analiza temei natale, analiza karmica, prognoza in detaliu pe un an cu directiile principale pe urmatorii ani, compatibilitati – maximum 2 persoane, etc, apoi analize pe domenii: sanatate, dragoste, bani, casatorie, copii – orinclusiv orientare scolara/profesionala, studii, cariera, sarcina, calatorii, operatii, etc, analiza oricaror probleme. 

       Consultatiile sunt neaparat interactive, fie fata in fata, fie prin telefon, Skype Call sau Yahoo Messenger Voice.


Pretul unei consultatii este de 100 de euro. Consultatia dureaza o ora.

       Deoarece presupun un volum mai mare de muncaconsultatiile care presupun analize pentru strainatate costa 200 de euro. Acestea se refera la persoane nascute in strainatate, persoane nascute in Romania care locuiesc, lucreaza sau calatoresc in strainatate si persoane nascute in Romania care doresc analiza compatibilitatii cu persoane nascute in strainatate.

       Consultatiile pentru afaceri au au preturi incepand de la 200 de euro, iar cele pentru afaceri derulate in strainatate incep de la 400 de euro. 

        Programari la tel. (secretariat - dl. Ovidiu)  0722-121.811  cu conditia citirii integrale a textului de mai sus!

luni-vineri intre orele 10,00 -19,00    

sambata intre orele 10,00 -14,00

Te rugam NU folosi adresele de e-mail si formularul de contact pentru cereri de programare